Ken (from Canada)

I fredags förra veckan träffade jag på en äldre engelsk-talande man på ICA.
Han var väll kanske runt 40 års åldern, (fast egentligen har jag ingen aning, han skulle lika gärna kunna vara 30 eller 50 år, han var svår att sätta ålder på helt enkelt). Med ett jättesmile lät han mig gå före honom i kön och sa något i stil med "always ladies first". Han var en sån där riktigt gullig man, som man verkligen inte kan ha något emot, han bara sprudlade glädje och värme. Jag tänkte för mig själv, vad gör en så trevlig engelsk talande man här i Bjärnum egentligen..? Så jag frågade honom, vart han kom ifrån och vad han gjorde här osv. Det visade sig att han kom från Canada och var på en affärsresa i Lund (tror jag han menade). Jag berättade att jag studerade på en musikteaterskola och att jag snart skulle ha föreställning. Han undrade om det fanns möjlighet att få gå och titta dagen efter eller så, men jag svarade honom att biljetterna var slutsålda men att han kunde prova ringa och kolla om någon hade avbokat för säkerthetens skull ändå. Vi hann inte prata så mycket mer, önskade varandra en fin helg och vinkade hejdå. 
På söndagsföreställningen i mitt första nummer på showen ser jag honom sitta längst fram. Ja då hade han alltså fixat fram ett telefon-nummer till musikteaterskolan och ringt och fixat sig en plats längst fram, tagit sig till lilla Bjärnum igen och på något vis fått reda på mitt namn (kortet).
Igår i skolan kom Jen (vår goaste mat-tant) fram till mig med en bukett blommor och ett kort, och se vem det var ifrån.. Jo lite skumt kändes detta allt, men nej, så himla gulligt ändå!! En riktigt fin man helt och hållet, verkligen! Det här kan jag lugnt leva på ett tag, tänk om han varit 20 år yngre bara.. Då hade det varit en riktig dans på rosor vill jag lova.
Men glad i hågen är jag ändå. Det var lite kul det här.



Kommentarer
Postat av: Gustav

Åh, jag blir ju helt rörd :') Vilken gentleman alltså!



Saknar dig Viktoria! Puss! <3

2011-11-26 @ 10:15:10
URL: http://gkibe.blogg.se/
Postat av: Marielle

Men gud vad sött av honom!



Tack så hemskt mycket min Viktoria! Jag trivs i den jättemycket och det var mysigt med temys i sängen. Längtar också dit! Vill ha tillbaka våra fina myskvällar. Vi måste ses på jullovet :O det måste vi verkligen. pusspuss min fina

2011-11-27 @ 00:11:11
URL: http://thisismarielle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback