En musikteater-resa

Torsdagen förra veckan blev det ett innehåll av ny jazzuppvärmning, lång stretch med massage inkluderat, improvisationsövningar på dramat, duett-träning, deprimerade monologer i form av opera och en hög med piruetter på det! Det var en mycket glädjefull dag. Glädjen fortsatte sen senare hem till Edvin och Joakim med ett glatt jäng, Emilia, Frida, Rasmus och Maria. Goa stunder med gott skratt.
 
På fredagen var det dags för föreställning igen, första föreställningen på sista showveckan! Filmkameran var även på rullning, så denna föreställning blev bevarad i skolans film- bibliotek helt enkelt. Efteråt stod Sandra med
öppna armar & sken som solen mot mig. Ja nu var hon äntligen omfamnad hos mig, och jag var en nöjd och glad dam. Vad jag tycker om Min Sandra<3! 
Lördagsföreställningen fick vi njuta av bästa publiken, ja det var så att förra årets musikteaterelever hade samlats för att kika på oss. Peppade blev vi må jag säga.
Söndagens föreställning gick bra den med, men nu är tack och lov showperioden över och jag tycker det är skönt att få vända blad nu i musikteater-resans bok. (Bilder från showen kommer upp så småningom).

Jag och Christoffer har dealat pianolektioner i utbyte av balettlektioner, jamen hur bra kan inte det bli?
Jag får gratis pianolektioner i betalning mot att jag ger honom balettlektioner. En mycket briljant lösning i en ekonomisk knipa såhär mitt bland räkningar av alla dess olika slag. 
I måndags tog vi vår början ut i utlärningsprocessen, ja så nu har jag fått med mig pianoläxor hem. Jag har det bra jag!

Nu i veckan har vi kommit igång med olika scener i teatern, pas de deux (dans-duetter) på dansen, och sångduetten också, ja den börjar verkligen sättas på plats nu.
Igår hade jag min studioinspelning med två riktigt grymma ljudpojkar. Jag spelade in Whistle down the wind från musikalen med samma namn, men med versionen som Tina Arena gör, (jag kanske laddar upp den här snart).
Ja i övrigt har det varit en genomfräsch och bra vecka, what can I say, I love my Life!


 
Sandra<3
 
Stretch-time, och goa Chris & Rasmus i rutan
 
Jag och Edvin är gifta och är nu ett äkta par, 7:e gången gilt!
 
Backstage hittar vi Tom, Dolly, Cher och pinglorna Izabell och Amanda.
  
En sockersöt Cornelia i logen, och två ljudpojkar som mixar min låt i studion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback