Week 20

Här kommer en försenad genomgång av vecka 20:)   

I måndags och tisdags var det audition till artistlinjen här på Ålsta. Jag fick i upprag att sitta med i juryn på dansprovet den ena dagen och vara med och coacha på dansprovet dagen efter.
Det var ett upplevelse. Mycket lärorikt att se de sökandes alla reaktioner och prestationer på olika nivåer.
Med andra ord gav det mig flera råd och tips. Efter lunchen där hade vi ett balettpass med vår lärare, och det har nog aldrig gått så bra på länge som det gjorde just då, piruetterna över golvet satt som smäck och uttrycket var på plats det med:)

 
 

På eftermiddagen gjorde vi i klassen en ljuvlig middag tillsammans i skolhuset. Vi hade knytkalas och åt taco, efteråt smet vi hem till vår underbara sånglärare som vi tycker så mycket om. Vi sjöng utanför hennes fönster tills hon började gråta och vips så hade vi gjort hennes dag fulländad. Tänk vad glad man kan bli. :)   

På onsdagen var det dags för danslinjens audition och där var jag med och hjälpa till att både coacha och sitta i juryn. Där var nivån ett snäpp högre märkte man och eftersom jag aldrig tidigare suttit i en dans-audition förut så slog det mig verkligen hur mycket man ser hos en person om hur mycket den dansat innan osv. Tekniken, utrålningen, takten kroppskontrollen m.m.

På torsdagsmorgonen drog jag och fyra andra flickor iväg mot vårat möte med en jury, audition till Bjärnum och Kulturama var målet.
Tågresan blev 16 timmar lång, en fördröjning på 6 timmar, vilket inte var allt för peppande. Men jag säger bara det, tur man har så goa klasskamrater man både kan skratta och gråta med i nöd och lust. Vi överlevde gott och kort.
Från att vi skulle kommit fram kl 16.00 i Bjärnum kom vi fram kl 22.00.
Trots en sen kväll fick jag äntligen träffa min underbara Sandra som jag inte träffat på många dagar.
Den tjejen är en fantastisk kvinna och jag är så stolt över henne att hon tog sig in på performing Art school i Gbg.
Självaste audition i Bjärnum gick ganska bra faktiskt, dock kunde sångprovet gått en aningens bättre men jag är ändå nöjd. 

 
    
Efter två underbara dagar i Bjärnum tog vi vårt pick och pack och Kulturamas audition inväntade oss på måndagen.
Proven där gick utmärkt, särskilt sångrovet denna gång, vilket jag gladde mig över ordentligt :)
Och vips var två punkter avbockade från min att-göra-lista. :)
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback