Goder Afton

Morgonen började med Lucia från Göteborgs Domkyrka i Rasmus TV-ruta, inte samma sak som att titta på riktigt, men julkänslan fanns ändå där! Väldigt fint måste jag säga! Morgonen fortsatte med ett ljuvligt avsnitt på julkalendern, som vanligt spännande och mysipysit!

På balettlektionen idag fick vi ta del av en koreografi som var blandad balett och lyrisk jazz, med en underbar låt (som jag inte minns namnet på). Ja, man blev full av energin hela dagen efteråt. Utvärderingarna har gått bra så bra, jag känner mig nöjd, och taggad på nästa termin. Nu ska här övas galna låtar vill jag lova!

Och se vad jag hittade på dörrmattan innanför dörren när jag kom hem, en julig och röd julklapp från min fina Jasmina! Tänk vilken underbar vän jag får ha, min barndomsvän som jag saknar, saknar så! Julklappen ska under granen bums när jag kommit hem. Lovet får komma nu, so I can hug you my dear!
Jag har införskaffat mig en väldigt god och pepparkakig fil, annorlunda och god var den! Jag tänkte säga, ett smaskigt tips såhär i vintertid!
Nu ska jag sjunga lite julsånger, och senare bege mig mot Edvin för att vila ögonen på Phantom of the Opera!


Kommentarer
Postat av: Tess

Du är så vacker så man dör <3

2011-12-19 @ 21:04:32
URL: http://Http://Theresiast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback