Something new

Regissören till julkalendern har verkligen tänkt till, för jag är helt såld på den. Älskar den!! Vår dagliga rutin- Julmys hos Rasmus och balettpass innan skolan, den fungerar utmärkt!
 
Idag var det dock låst på skolan kl 8.00 så vi tog oss friheten att börja baletta utanför för att hålla värmen vid liv. Hal is, kängor och tjockjacka är kanske inte den bästa kombinationen när man vill känna sig vig, fin och balanserad. Men det är ju inte fel att prova något nytt ibland, det är nyttigt har jag hört! Ett 'Håll igång pass' blev det åtminstonne!

ÅH.. idag hade vi ett ljuvligt danspass! Vi skulle arbeta i par, i en försälskad dansstil - lyrisk jazz. En underbar koreografi med två lyft som jag och Fredrik satte mitt på pricken! Måste erkänna att jag varit lite tillbakadragen gällande just lyft osv, men efter denna dag rann den känslan helt av och detta var absolut det roligaste jag gjort på många veckor!
Frida och jag avslutade dagen med lite äppel-glögg och pepparkakor hos mig. Fina Frida, är en rar och klok kvinna! Ja jag har utan tvekan världens bästa granne!!
Godnatt godnatt


Å hej och hå! Vick, Edvin och Chris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback